×

HABERLER & ETKİNLİKLER

Anasayfa Haberler & Etkinlikler genta rüzgarı suudi arabistan’da da esiyor
GENTA rüzgarı Suudi Arabistan’da da esiyor

GENTA, Suudi Arabistan sebze tohumu ve bitki besleme pazarında etkinliğini hızla arttırıyor. Pazara yerleşen domates ağırlıklı sebze tohumu çeşitleri ve özel formülasyonlu bitki besleme ürünleriyle beraber sunduğu kaliteli hizmet anlayışı ile Suudi üreticiye de çözüm ortağı olmaya devam ediyor.

Periyodik olarak gerçekleştirdiği bayi ve arazi gezilerine Ekim ayında bir yenisini daha ekleyen GENTA ihracat sorumlusu Alpar Akman ve Ür-Ge sorumlusu Umutcan Atalay, Suudi Ara
bistan’daki ana tarım bölgeleri olan Al Qassim ve Al Kharj’da paydaşlarıyla buluştu ve GENTA ürünlerinin pazardaki etkinliğini gözlemledi. Ürün kalitesi, satış sonrası desteği ve iş ahlakı ile sektörde fark yaratan GENTA, Suudi Arabistan pazarında da adımlarını büyütmeye devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ÇORUM’DA TARLALARA GÜN DOĞUYOR

Cengiz Kart, verim, yağlılık oranı ve kuruma özellikleri açısından tüm beklentilerini karşılayan GENTA’nın ayçiçek tohumu SUNITA’ya olan ilginin nedenlerini anlatıyor.

BADEM AĞAÇLARI GENTA’YA EMANET

Şanlıurfa’da kuru tarımın yanında badem tarımı ile de uğraşan üretici Nuri Günbeyi, üretimde verimini düşüren olumsuzlukları düzenli bitki besleme yaparak gideriyor. 

ORTADOĞU PAZARINDA GENTA RÜZGÂRI

Türkiye pazarından sonra Ortadoğu pazarında da söz sahibi olmayı hedefleyen GENTA, bu pazara yönelik çalışmalarının meyvelerini topluyor.