×

HABERLER & ETKİNLİKLER

Anasayfa Haberler & Etkinlikler genta, apsa-asc 2015’te!
GENTA, APSA-ASC 2015’te!

Bu yıl 16-20 Kasım tarihlerinde, Hindistan, Goa’da APSA (Asya & Pasifik Tohumcular Birliği) tarafından gerçekleştirilen ASC (Asya Tohum Kongresi) 2015’e ilk kez katılan GENTA, piyasadaki 25 yılı aşkın tecrübesi, üretici-ıslahçı kimliği ve çok yönlü, geniş ürün yelpazesi ile göz doldurdu.

Her yıl geleneksel olarak farklı bir Asya & Pasifik ülkesinde düzenlenen ASC’de, katılım gösteren pek çok üretici, ıslahçı ve ticaretçi firma ile bir araya gelen GENTA, tarım sektöründeki
iletişim ağını genişletti. Hem Türkiye sebze tohumculuğu hem de Türkiye bitki besleme sektörü nezdinde ülkemizi temsil eden GENTA, yeni fırsatlara doğru yelken açtı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ÇORUM’DA TARLALARA GÜN DOĞUYOR

Cengiz Kart, verim, yağlılık oranı ve kuruma özellikleri açısından tüm beklentilerini karşılayan GENTA’nın ayçiçek tohumu SUNITA’ya olan ilginin nedenlerini anlatıyor.

BADEM AĞAÇLARI GENTA’YA EMANET

Şanlıurfa’da kuru tarımın yanında badem tarımı ile de uğraşan üretici Nuri Günbeyi, üretimde verimini düşüren olumsuzlukları düzenli bitki besleme yaparak gideriyor. 

ORTADOĞU PAZARINDA GENTA RÜZGÂRI

Türkiye pazarından sonra Ortadoğu pazarında da söz sahibi olmayı hedefleyen GENTA, bu pazara yönelik çalışmalarının meyvelerini topluyor.