×

HABERLER & ETKİNLİKLER

Anasayfa Haberler & Etkinlikler genta profesyonel çimde yeni projelerle büyümeye devam ediyor!
GENTA PROFESYONEL ÇİMDE YENİ PROJELERLE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR!

GENTA, profesyonel çim alanında tohum ve besleme ürünleri ile yakaladığı etkin büyüme trendini, dâhil olduğu farklı projelerle perçinlemeye devam ediyor.

İnşaat ve yol projelerinin etkinliğini ve sayısını arttırdığı günümüz Türkiye’sinde, bu projelerin önemli bir parçası olan peyzaj çalışmaları da büyük önem kazandı. Bu yükselişi önceden gören GENTA, geçtiğimiz aylarda kurduğu ilişkiler vesilesiyle Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Orhangazi Köprüsü Projesi’nde yer alan pek çok otoban parselinde peyzaj alanlarına çim tedariği sağladı. Otoban kenarlarında çim kullanımının önemini vurgulamak isteyen GENTA, bu bağlamda Danimarka’daki iş ortağı ve tedarikçisi DLF ile Bursa-Karayolları Genel Müdürlüğü’nde bir ortak sunum gerçekleştirdi. Karayolları Genel Müdürlüğü’nden üst düzey yöneticilerin, proje mühendislerinin ve pek çok hydroseeding uygulayıcısının katıldığı bu sunumda, farklı proje alanları ve koşullarında, farklı tohum varyeteleri ile yapılabilecek hydroseeding uygulamalarının inceliklerine değinildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ÇORUM’DA TARLALARA GÜN DOĞUYOR

Cengiz Kart, verim, yağlılık oranı ve kuruma özellikleri açısından tüm beklentilerini karşılayan GENTA’nın ayçiçek tohumu SUNITA’ya olan ilginin nedenlerini anlatıyor.

BADEM AĞAÇLARI GENTA’YA EMANET

Şanlıurfa’da kuru tarımın yanında badem tarımı ile de uğraşan üretici Nuri Günbeyi, üretimde verimini düşüren olumsuzlukları düzenli bitki besleme yaparak gideriyor. 

ORTADOĞU PAZARINDA GENTA RÜZGÂRI

Türkiye pazarından sonra Ortadoğu pazarında da söz sahibi olmayı hedefleyen GENTA, bu pazara yönelik çalışmalarının meyvelerini topluyor.