×

HABERLER & ETKİNLİKLER

Anasayfa Haberler & Etkinlikler göztepe gürsel aksel stadyumu genta çimleri ile yeşillendi
GÖZTEPE GÜRSEL AKSEL STADYUMU GENTA ÇİMLERİ ile YEŞİLLENDİ

İzmir’in efsane takımlarından Göztepe’nin ev sahibi olduğu Gürsel Aksel Stadyumu Genta çimleri ile yeşillendi. Göztepe – Beşiktaş maçı ile açılışı yapılan stadyum hibrit, homojen zemin yapısı, kaliteli, toleranslı, güçlü gelişim ve darbelere dayanıklı çim yapısıyla takımların rahat ve kaliteli bir maç çıkarmasını sağladı.

SIS firması iş birliği ile gerçekleştirilen ekimde sahaya ilk etapta darbelere dayanıklı gölge toleransı yüksek varyetede olan Greenway Lolium Perenne çimleri ekildi. Genta Çim İş Birimi Satış Müdürü Mesut Tektimur, Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nda sahanın %5’lik kısmına özel makineler ile fiber iplikler çakılarak hibrit zemin gerçekleştirildiğini, doğal çim ile sentetik zeminin birbirine entegre olmasının saha dayanıklılığı açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Stadyumda ilk başta Greenway Lolium Perenne kullanılarak homojen bir görünüm elde edildiğini, gölge toleransının yüksek olduğu bu varyetede mevsimsel değişikliğe göre dönemin şartlarına uygun varyeteler ile bakım süreci gerçekleştirileceğini ifade etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ÇORUM’DA TARLALARA GÜN DOĞUYOR

Cengiz Kart, verim, yağlılık oranı ve kuruma özellikleri açısından tüm beklentilerini karşılayan GENTA’nın ayçiçek tohumu SUNITA’ya olan ilginin nedenlerini anlatıyor.

BADEM AĞAÇLARI GENTA’YA EMANET

Şanlıurfa’da kuru tarımın yanında badem tarımı ile de uğraşan üretici Nuri Günbeyi, üretimde verimini düşüren olumsuzlukları düzenli bitki besleme yaparak gideriyor. 

ORTADOĞU PAZARINDA GENTA RÜZGÂRI

Türkiye pazarından sonra Ortadoğu pazarında da söz sahibi olmayı hedefleyen GENTA, bu pazara yönelik çalışmalarının meyvelerini topluyor.